Palais Prototypes

SAMSUNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Early prototypes of particular details for the structure have moved the design onwards.  It is moving away from the original concept of a green hill, but with such a limited budget, we have had to reduce the superficial aesthetics towards more of an honest expression of construction.

Image attached shows testing of the seating backboard – complete with ad hoc Chesterfield studding with nails and washers.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: