Highbury Park – Daniel Watson – 06/03/2013

To summarise , our design is a collaboration of education/public engagement, habitation and succession.

The elegant platform fits seamlessly within it’s surroundings yet would completely transform the way the area could be used.

Our design was designed without limitations allowing an open minded approach. This approach was used to ensure design and thinking was not prohibited by budget and safety issues. However real life issues have subsequently been addressed.

About Co.LAB Student

MArch FT5 Free city

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: