Highbury Park – Daniel Watson – 20/02/2013

After discussing individual designs, an overall planned layout has been created which incorporates all our ideologies and principles to date.

The design will be made up of Corten steel and stone stepping stones which run the length of the pond emerging at the south-east bank and directing visitors to a naturalistic structure located past the existing path. 

This revelation came about after discussion and presentation of ideas. It was decided this was the most elegant way to portray the design and seamlessly integrated all components of our design.

About Co.LAB Student

MArch FT5 Free city

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: