Scheme A – Group 4

Scheme A was the development of collective contributions made by all members of the group. The idea for the temporary exhibition space was to create three large “fins” on the group behind the entrance. The three fins were a copy of the roof placed vertically, this allowed a connection between Lubetkins work and the temporary exhibition to be made. The fins were located close enough to one and other that people would have to follow the route the group wanted them to take. Further exhibition spaces for mixed media works would be created inside the booths themselves, with artwork being presented to visitors as they entered.

scheme a section

About Co.LAB Student

MArch FT5 Free city

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: